Schaeffler rozszerza gwarancję na zestawy sprzęgieł do samochodów ciężarowych do 3 lat.

LuK RepSet oferowany przez Schaeffler Automotive Aftermarket – zawiera tarczę sprzęgła, docisk i klasyczne lub hydrauliczne łożysko – super wytrzymałe rozwiązanie dla samochodów ciężarowych.

01.12.2017 | Warszawa

Od dnia 1.12.2017 Schaeffler Polska udziela przedłużonej do 3 lat gwarancji na zestawy LuK RepSet CV do samochodów ciężarowych.

Schaeffler pod marką LuK oferuje najwyższej jakości produkty w tym produkty do samochodów użytkowych. „Pierwszomontażowa jakość oraz wysoka trwałość zestawów sprzęgieł do samochodów ciężarowych LuK zdecydowała, że postanowiliśmy zaoferować naszym klientom rozszerzone warunki gwarancji na ten produkt” – mówi Krzysztof Künstler Dyrektor Automotive Aftermarket Schaeffler Polska Sp. z o.o. Wszystkie sprzęgła LuK RepSet CV zakupione od dnia 1.12.2017 u wszystkich Dystrybutorów Schaeffler w Polsce będą mieć rozszerzony 3 letni okres gwarancji. Warunkiem jest przedstawienie dowodu zakupu zgodnie z dotychczasowymi zasadami.

Wydawca: Schaeffler Polska