SERVICE

LuK RepSet oferowany przez Schaeffler Automotive Aftermarket – zawiera tarczę sprzęgła, docisk i klasyczne lub hydrauliczne łożysko – super wytrzymałe rozwiązanie dla samochodów ciężarowych.

Nowa generacja okładzin LuK HD 30 PLUS w zestawach LuK RepSet to mniej przestojów a więcej pracy pojazdu w trasie. W zależności od stylu jazdy i warunków pracy pojazdu – do 30 procent lepsza wytrzymałość całego układu sprzęgła.

Schaeffler Polska Sp. z o.o.

ul. Szyszkowa 35/37,

02-285 Warszawa, Polska

Tel.: +48 22 245 85 00

Fax.: +48 22 878 31 64

2017-12-01 | Warszawa

Schaeffler rozszerza gwarancję na zestawy sprzęgieł do samochodów ciężarowych do 3 lat.

Od dnia 1.12.2017 Schaeffler Polska udziela przedłużonej do 3 lat gwarancji na zestawy LuK RepSet CV do samochodów ciężarowych.

Schaeffler pod marką LuK oferuje najwyższej jakości produkty w tym produkty do samochodów użytkowych. „Pierwszomontażowa jakość oraz wysoka trwałość zestawów sprzęgieł do samochodów ciężarowych LuK zdecydowała, że postanowiliśmy zaoferować naszym klientom rozszerzone warunki gwarancji na ten produkt” – mówi Krzysztof Künstler Dyrektor Automotive Aftermarket Schaeffler Polska Sp. z o.o. Wszystkie sprzęgła LuK RepSet CV zakupione od dnia 1.12.2017 u wszystkich Dystrybutorów Schaeffler w Polsce będą mieć rozszerzony 3 letni okres gwarancji. Warunkiem jest przedstawienie dowodu zakupu zgodnie z dotychczasowymi zasadami.